A rămas fără mâna stângă după ce a încercat să taie un proiectil cu bormașina

  de - | 18 November 2021, 9:01 AM | Naţional

  1

  Un tânăr de 19 ani din Iași a rămas fără mâna stângă și cel mai probabil va pierde și un ochi după ce a încercat să taie un proiectil cu bormașina.

  Potrivit prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi, solicitarea a venit de la un tânăr de 19 ani, din satul Petriş, care iniţial a declarat că i-a explodat telefonul în mână.

  Ulterior s-a dovedit că tânărul a găurit un cartuş cu bormaşina și acesta a explodat.

  De fapt, era un obuz pe care îl avea demult în magazie şi s-a gândit să-l desfacă”, spune medicul.

  Tânărul de 19 ani a ajuns la UPU Spitalului Sf. Spiridon.

  Acesta şi-a pierdut mâna stângă şi este posibil să piardă şi ochiul drept. A suferit traumatisme la aproape toate organele.

  Tânărul va fi operat de profesioniști în chirurgie generală, maxilo-facială, oftalmologie, chirurgie plastică și ortopedie.

  „Prognosticul funcțional, legat de mână și ochi, este extrem de rezervat”, adaugă sursa citată.

  Sursa: digi.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.