A plecat de-acasă și nu s-a mai întors. Minora a dispărut din Livada

  de Special Arad | 6 iulie 2020, 3:19 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În seara zilei de 3 iulie a.c., CÂRLIG PAULA CRISTINA, de 16 ani, din Livada, județul Arad, a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors acasă.
  Minora are următoarele semnalmente: 1,65 m înălțime, aproximativ 55 de kg, păr șaten închis, cu șuvițe blonde și lung peste nivelul umerilor, ochi căprui.
  Nu se cunoaște îmbrăcămintea acesteia la momentul dispariției.

  Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea persoanei dispărute sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.