joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A plâns și natura… Doctorul Ghiță Ban a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane

  de Lucian Dănilă | 3 iulie 2014, 3:37 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Doctorul Ghiță Ban a plecat în această după amiază pe ultimul drum. Ultimul drum al unui om extraordinar, al unui om despre care toți vorbesc la superlativ, al unui om pe care l-au plâns cu toții. Sute de persoane au asistat la slujba de înmormântare, iar alte sute îl plângeau de acolo de unde se aflau…

  Greu găseai în această după amiază vreun loc de parcare în zona Cimitirului Eternitatea de la UTA. În ciuda ploii, sute de persoane au ținut să asiste la despărțirea doctorului ban de această lume.

  Natura l-a luat de lângă noi, în acea fracțiune de secundă fatidică în care copacul din fața școlii a căzut peste mașina lui, într-o sincronizare perfectă, greu calculabilă, uluind un întreg oraș. Astăzi, natura a plâns după el. Cu lacrimi multe, și dese… A plouat la moartea lui, a plouat și la înmormântarea lui… Apoi a venit Soarele… Tristețea a fost mare, imensă… Plângeau cei prezenți, plângea și natura. Zeci de umbrele erau deschise, iar de pe ele cădeau stropi la fel de mari precum lacrimile celor din familie, a rudelor, prietenilor, colegilor de serviciu sau pur și simplu a celor care l-au cunoscut.

  IMG_8879

  Contul de facebook al doctorului este plin de mesaje. Mesaje triste ale celor care l-au cunoscut. Mai jos redăm câteva dintre ele.

  Bogdan Ban: Am pierdut un prieten drag, un om cu calităţi deosebite…..Dr.Ghiţă Ban.

  Odihneşte-te în pace „fratelo” !

  Mihaela Magulean: Suntem profund impresionaţi la plecarea prematură dintre noi a celui care a fost dr. GHEORGHE BAN. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate. Veşnică lumină sufletului lui bun! Colectivul Laboratorului Sanitar Veterinar si pentru Siguranța Alimentelor Arad.

  Francisc Teglas: Nu pot sa cred ca tu ai fost acolo in acel moment! Sa te odihnesti in pace. Asta iti mai poate dori colegul tau Francisc Florin Teglas ….si cele mai sincere condoleante familiei…..si va doresc sa nu va doboare tristetzea…..Ghita nu si-ar fi dorit asta.

  Guran Liliana: Nu cred nici acum ca este adevarat, duminica seara ma plimbam cu cainele si ei erau cu bicicletele in parc !Si cand ne-am despartit ne-am inteles ca ne auzim luni…Si tot astept sa ma sune …..R.I.P .

  Udrea Beatrice: Ghita, ne va fi dor de tine! Dumnezeu sa te odihneasca si sa ne veghezi de acolo, dintre stele!

  Michael Abrudean: In momentul in care am aflat, a stat viata pe loc. Prietenul nostru cel mai bun nu mai este. Nu vreau sa accept. E o mare pierdere pentru noi ce ne lasa o mare durere in suflet. Draga Geta, draga Bogdan, sintem alaturi de voi de aici de departe in aceste momente nespus de grele. Dumnezeu sa l odihneasca. Nu te vom uita niciodata prieten drag. Persa si Pita

  IMG_8869

  Mariana Petreus: Suntem profund indurerati de piererea unui om ,,mare,, cum a fost Domnul Doctor ,,Sincere condoleante familiei indurerate ,,Dumnezeu sa l ierte si sa l odihneasca alaturi de ingeri sai

  Dan Cancel: Ai plecat prietene bun, Dumnezeu sa te odihneasca. O sa ne lipsesti !!!

  Gheorghe Gojea: O veste foarte trista, o intamplare incredibila care ne a socat si ne a indurerat profund ! Dumnezeu sa te odihneasca in pace om bun

  Chirilov Adriana: Sunt trista…din pacate astazi in urma unui stupid accident, prietenul si colegul meu doctorul Gheorghe Ban, a incetat din viata, un om de mare omenie, un suflet deschis tutror celor care aveau nevoie de un sfat sau de ajutor, un prieten pe care il chemi de cate ori ai nevoie si nu spune NU, un exemplu pentru colegi, un sot minunat si un tata deosebit de iubitor!

  Draga Ghita, Dumnezeu sa te aseze intr-un loc pe masura sufletului tau!

  Ramas bun, prietene!

  Tăședan Alexandru: Si ai „plecat”… Unul din oamenii care au fost alaturi de mine, un prieten, un sfatuitor, un mare om … Cuvintele sunt de prisos. Dumenezeu sa te odihneasca in pace acolo unde totul e mai bun! — simţindu-se trist.

  Don Daniela Luminita: O inima a incetat sa mai bata! Dumnezeu a chemat-o la el!

  O lumanare a incetat sa mai arda! Ploaia a stins-o!

  Odihneste-te in pace, intr-o lume mai buna, domnule doctor! — simţindu-se tristă.

  Guran Liliana: R.I.P Ghita Ban ! Ai fost un coleg, un om si un prieten deosebit !

  Alecsandra Dida Cozachievici: Dumnezeu sa il odihneasca … fara Gheorghe Ban vom fi mult mai saraci … ne ramane doar bogatia faptelor lui …

  DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE DOCTORE GHIȚĂ BAN!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dorina Avramut(Chirilă)

   Oameni buni, cat de simplu este sa spunem:”Natura l-a luat de lânga noi” , in conditiile in care nici un efect nu este fara cauza si fiecare cauza genereaza un efect !? Intrebarea mea este : cat vom mai astepta ca cei care promoveaza informatia in masa sa ia hortararea de a scrie si despre Legea Cauzei si a Efectului , LEGEA care guverneaza intreg Universul manifestat ?
   O sa spuneti, timpul trece , leafa merge , noi suferim cu drag, in necunostinta de cauza desigur !Astazi a fost Ghita Ban, maine poate fi copilul tau !

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.