marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A pierdut 30.000 de euro la Kaufland! A venit apoi cu documente și a demonstrat că sunt ai lui, dar încă nu i-au fost returnați

  de - | 28 mai 2020, 8:33 PM | Regional

  0

  Un bărbat a pierdut 30.000 de euro lângă o casă de marcat de la Kaufland, în Timișoara. S-a întâmplat la data de 7 mai, iar polițiștii au reușit să-l identifice pe cel care a pierdut banii.

  Bărbatului nu i-a fost greu să îi convingă pe poliţişti că el este posesorul banilor. Potrivit adevarul.ro, bărbatul este din judeţul Timiş şi a cerut insistent că identitatea să nu îi fie dezvăluită, fiind o persoană foarte cunoscută în Timişoara. „E o persoană onorabilă”, a declarat o sursă din Poliţie pentru „Adevărul”. Bărbatul i-a convins pe poliţişti că el este posesorul banilor după ce a prezentat documente care atestau că în aceeaşi zi a scos banii de la bancă.

  Plicul cu 30.000 de euro a fost pierdut în zona caselor de marcat. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din magazin se poate vedea cum bărbatul se apropie de una dintre casele de marcat, iar pentru că nu a cumpărat nimic, ca să nu stea la coadă, se strecoară printre barele care direcţionează clienţii spre case. După doar câteva secunde, prin locul prin care bărbatul s-a strecurat printre barele metalice, trece un client cu un cărucior de la roata căruia o angajată a Kaufland ridică un plic.

  Nu şi-a recuperat încă banii pentru că procedurile în astfel de cazuri sunt foarte greoaie, scrie adevarul.ro.

   

   

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.