joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A permis ca mama copilului lui să fie ucisă şi dată de mâncare unor rottweileri. Acum își relansează cariera în fotbal

  de - | 4 martie 2017, 10:20 AM | Internaţional

  0

  Brazilianul Bruno Fernandes, fostul căpitan al echipei Flamengo, a fost eliberat recent din închisoare și la 32 de ani și-ar putea relansa cariera. Agentul său pretinde că jucătorul condamnat la condamnat la 22 de ani de închisoare pentru uciderea fostei sale amante are nu mai puțin de 9 oferte.

  În 2013 un caz din Brazilia a făcut înconjurul lumii. Bruno Fernandez a programat asasinarea Elizei Samudio, un model în vârstă de 25 de ani cu care avea o aventură. Aceasta apelase la instanţă pentru a-l determina pe fotbalist să-l recunoască pe fiul său, Bruno. Scandalul dintre cei doi era mai vechi. Portarul se afla deja în închisoare încă din 2010, când fusese condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare, pentru că a răpit-o pe Elisa și ar fi încercat să o forțeze să avorteze.

  Conform informațiilor apărute la suprafață abia în 2013, Bruno împreună cu alte opt persoane, printre care soţia, Dayane, un văr, prietenul cel mai bun, Luiz Henrique Romao, şi un fost poliţist, au pus totul la cale. Aceștia au dus-o pe Elisa într-o casă unde au ucis-o, au tranşat-o şi au dat-o de mâncare unor rottweileri ai portarului, cadavrul nefiind găsit niciodată. După ce un prieten al lui Bruno a fost găsit vinovat și condamnat, portarul a recunoscut că a consimţit ca Elisa să fie ucisă. A fost condamnat la 22 de ani de închisoare, dar a fost eliberat în februarie, după ce a stat aproape 7 ani în spatele gratiilor.

  „Vreau să vă spun că indiferent cât timp aș fi stat eu la închisoare lucrurile nu s-ar fi schimbat și acest lucru n-ar fi adus-o înapoi. Am plătit scump pentru tot și nu a fost ușor. Această experiență m-a ajutat să învăț multe, nu a fost o pedeapsă” a declarat goalkeeperul în momentul eliberării.

  Acum, portarul care la un moment dat a fost chiar și pe lista Barcelonei încearcă să-și relanseze cariera. Un agent brazilian susține că Bruno are mai multe oferte pe masă și în curând va anunța numele noii sale echipe.

  „Bruno încă studiază contractele. Are oferte de la 9 cluburi. Nu le putem dezvălui însă în următoarele 10 zile vom anunța noua sa echipă” a declarat Lucio Veloso Coutinho spre stupoarea brazilienilor, care s-au arătat extrem de revoltați de situație și de posiblitatea ca un fost condamnat pentru crimă să revină pe teren.

  sursa: digisport

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.