A omorât doi câini! Scandal cu iz politic. Protectorii animalelor caută criminalul de la Seleuș (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 25 April 2016, 4:42 PM | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Am scris zilele trecute de cruzimea care s-a petrecut în localitatea arădeană Seleuș, acolo unde trei câini au fost împușcați. Unul dintre câini a murit pe loc, al doilea nu a mai putut fi salvat în ciuda eforturilor celor de la Protecția Animalelor și al medicilor veterinari, iar al treilea, din informațiile noastre, a fost salvat.

  Pe grupul de Facebook Protecția Animalelor Arad au apărut foarte multe păreri legate despre această cruzime, fiind postată și o fotografie a câinelui care a decedat după ce a fost îngrijit de medicii veterinari.

  Din discuțiile purtate pe acest grup de Facebook deducem că printre suspecți se află chiar viceprimarul comunei Seleuș. Conform unor păreri, chiar el ar fi acela care a împușcat câinele, dar deocamdată nimeni nu știe sigur acest lucru.

  Tocmai de aceea vă prezentăm mai jos parte din discuțiile de pe Facebook, discuții apărute la postarea Rodicăi Fuliaș.

  seleus 2

  seleus 4

  seleus 3

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Deocamdată se pare că există un bănuit.
   Sunt de aceeași părere cu d-na Iordănescu. Doar Poliția Locală este în măsură să deschidă o anchetă împotriva presupusului făptaș.
   Cei ce se declară dispuși să „facă ceva”, nu au decât să depună o plângere la Poliția Locală din Seleuș.
   Folosirea armelor letale de vânătoare pe raza unei localități, este interzisă prin lege. De asemenea să îți faci „singur dreptate” este o încălcare flagrantă a legii. Dacă este și un om din administrația publică, care a încălcat legea, este și mai grav.

   Din Cazul Seleuș trebuie făcut un Exemplu.
   Ieri a împușcat un câine, mâine împușcă un om, doar că nu-i convine de figura lui.

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Nu va mai tot ascundeti dupa deget. Se stie cine e faptasul. Politia locala nu se implica in astfel de actiuni. Ei au ordin din partea actualului grup politic la putere sa supravegheze strazile din Seleus ca nu cumva sa existe coalitii politice care sa faca opozitie. D-nii din politie nu vor sa fie deranjati la ore nepotrivite de persoanele din comunitate decat de catre edili.
   Exista un singur om care pana acum a declarat ca vrea binele comunitatii cu orice pret. Din ordinul lui sau impuscat cainii.
   Mai bine ati asculata convorbirile telefonice a actualilor edili din primarie.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.