Ramona Lile: „Condiții excelente de cazare pentru studenți în noul cămin al UAV”

  de - | 21 May 2021, 3:19 PM | Educaţie

  0

  Noul cămin al Universității „Aurel Vlaicu” din Arad, din cartierul Grădiște, lângă Facultatea de Design va putea primi studenți începând cu anul universitar 2021-2022. Investiția finanțată prin Ministerul Dezvoltării în cadrul Campaniei Naționale de Investiții este finalizată în proporție de peste 95%, urmând ca în perioada următoare să fie recepționată. Lucrările au fost executate de antreprenorul Magnum Construct Proiect SRL.

  56 de camere cu balcoane, dotate cu TV, frigider, mobilier oferă 110 locuri. Clădirea cu patru etaje și mansardă va fi încălzită cu ventiloconvectoare de tavan și beneficiază de un sistem de izolare performant. La nivelul fiecărui etaj există spălătorie-uscătorie (dotată cu 4 mașini de spălat), chicinetă complet echipată și sală de lectură.

  „Va fi unul din cele mai moderne cămine pentru studenții din vestul țării. Ne bucurăm că suntem atât de aproape de momentul inaugurării iar studenții universității noastre vor avea parte de cele mai bune condiții”, a declarat rectorul UAV, Ramona Lile.

  Obiectivul “Construire cămin studențesc Arad, calea Zimandului nr 8” al Universității “Aurel Vlaicu” Arad a fost vizitat, în cursul zilei de joi, 20 mai, de către Ministrul Dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, Cseke Attila, însoțit de primarul Călin Bibarț.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.