A murit unul dintre membrii fondatori ai grupului reggae UB40

  de - | 7 November 2021, 2:45 PM | Internaţional

  0

  (foto: usdaynews.com)

  Astro, unul dintre membrii fondatori ai grupului reggae britanic UB40, devenit celebru în anii 1980, a murit sâmbătă, la vârsta de 64 de ani, scrie Digi24.

  Pe numele real Terence Wilson, Astro a cântat cu UB40 până în 2013, când s-a alăturat unei alte trupe.

  „Suntem complet devastaţi şi cu inimile frânte de durere vă anunţăm că mult iubitul Astro al nostru a murit astăzi, după o scurtă suferinţă. Lumea nu va mai fi niciodată la fel fără el”, a anunţat pe Twitter, sâmbătă seară, grupul său actual, UB40 featuring Ali Campbell & Astro, potrivit AFP, preluată de Agerpres.

  Sursa: Digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.