joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A murit unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din Arad, Nicolae Blaga!

  de Lucian Dănilă | 21 aprilie 2016, 11:16 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Știri Arad. Patronul Hotelului President din Arad, Nicolae Blaga – „Nicu” cum îi spuneau cunoscuții, s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani. A suferit mult în ultimii ani, situația sa medicală înrăutățindu-se tot mai rău în ultimele luni, el fiind supus și unei intervenții chirurgicale.

  Viața sa a fost… hotelul. Cunoscut încă dinainte de Revoluție de la „Astoria”, imediat după ieșirea din comunism, Nicu Blaga a avut un vis pe care l-a și realizat. A dorit un hotel al lui și astfel a construit, în Aradul Nou, pe Calea Timișorii, unul dintre cele mai cunoscute și frumoase hoteluri din Arad: Hotel President.

  Construcția a început la finele anilor 90, iar Nicu Blaga vedea această afacere ca pe una a familiei lui. Nu a avut copii, dar a fost un familist convins. Alături de soția Rodica, Nicu a ținut foarte mult la nepotul său Lucian Blaga și la nepoata sa, fiica lui Lucian.

  Corpul său va fi depus vineri și sâmbătă la Capela Cimitirului din Sânnicolaul Mic, cartierul în care a locuit Nicolae Blaga, pe strada Căpitan Ioan Fătu (fostă Scânteia). Apoi, slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Ortodoxă din cartierul Sânnicolaul Mic, duminică de la ora 15, urmând a fi înmormântat aproape de casa, în cimitirul vechi din cartier.

  Dumnezeu să-l odihnească în pace!

  Condoleanțe familiei!

  FOTO: cazarearad.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.