A murit una dintre vedetele celebrului serial „Clanul Sopranos”. Avea 79 de ani

  de Special Arad | 9 iulie 2022, 12:09 PM | Internaţional

  0

  Una din vedetele serialului Clanul Sopranos, Tony Sirico, a murit. Serialul HBO a rulat din 1999 până în 2007. A câștigat două premii Screen Actors Guild: unul în 2000 și altul în 2008. Într-un interviu din 2020, Tony Sirico l-a lăudat pe fostul său coleg din „Sopranos”, Gandolfini, care a murit în 2013, la vârsta de 51 de ani, numindu-l pe actor „rege” În cariera sa de actor, pe parcursul a zeci de ani, Tony Sirico a apărut în numeroase roluri de invitat în alte seriale și emisiuni, inclusiv „Kojak”, „Miami Vice”, „Chuck”, „Medium”, „Lilyhammer” și „American Dad”.
  Actorul Tony Sirico, cunoscut pentru rolul său de mafiot cu numele de scenă Paulie Walnuts din serialul  „The Sopranos” – a murit, a anunțat vineri fratele său, Robert, pe Facebook. Avea 79 de ani.

  „Cu mare tristețe, dar cu o mândrie incredibilă, dragoste și o mulțime de amintiri frumoase, familia lui Gennaro Anthony „Tony” Sirico dorește să vă informeze despre moartea sa în dimineața zilei de 8 iulie 2022”, a scris Robert, care este preot.

  „În urma lui Tony au rămas cei doi copii iubiți ai săi, Joanne Sirico Bello și Richard Sirico, nepoți, frați, nepoți, nepoți și multe alte rude. Familia este profund recunoscătoare pentru numeroasele momente de dragoste, rugăciune și condoleanțe și solicită publicului să-și respecte intimitatea în această perioadă de doliu”.

  Sursa foto: The Famous People

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.