A murit una dintre cele mai cunoscute voci de la Eurosport Romania! Avea doar 50 de ani…

  de - | 14 septembrie 2018, 9:04 AM | Sport

  0

  A murit Ivonne Ghiţă, voce apreciată a EuroSport, specializată în competiţii precum gimnastică şi patinaj Ivonne avea doar 50 de ani. Anunţul a fost publicat pe pagina de Facebook a EuroSport.  „Am pierdut un comentator de bază, dar mai ales una dintre cele mai plăcute personalităţi din redacţia noastră. Ivonne, să-ţi găseşti liniştea eternă”, este mesajul transmis de Arnold Cobilanschi, Director Editorial Eurosport România pe pagina de Facebook.

  În vârstă de 50 de ani, Ivonne a stat în spatele microfonului EuroSport din 2004.  Dispariţia ei vine la câtea luni după ce Marius Ancuţa, comentatorul de snooker al EuroSport, a murit, tot la 50 de ani.

  Din 2004, Ivonne a fost vocea inconfundabilă a sporturilor artistice, a programelor olimpice și a multor competiții transmise de Eurosport.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.