miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  A murit legendarul fotbalist englez Sir Bobby Charlton

  de - | 21 octombrie 2023, 7:28 PM | Internaţional | Sport

  0

  captură video GB News

  Legendarul Sir Bobby Charlton a murit astăzi, la 86 de ani, anunță GSP.

  Fostul mijlocaș a fost un nume uriaș în istoria fotbalului englez și mondial. „ Cuvintele nu sunt de ajuns” , a scris Manchester United, clubul cel mai important din cariera sa, pe platforma X.

  „Manchester United este în doliu pentru dispariția lui Sir Bobby Charlton, unul dintre cei mai mari jucători și cei mai iubiți din istoria clubului nostru. Sir Bobby a fost un erou pentru milioane de persoane, nu doar la Manchester United și în Regatul Unit, ci și oriunde se joacă fotbal în lume”, transmite echipa.

  Ultimii ani din viața legendarului fotbalist au fost complicați, după ce a fost diagnosticat în noiembrie 2020 cu demență. A lăsat naționala Angliei campioană mondială în 1966 cu un singur supraviețuitor, Sir Geoff Hurst, autorul hat-trick-ului din celebra finală cu Germania de Vest.

  Fratele său, Jack, a murit la 85 de ani în iulie 2020, tot din cauza maladiei necruțătoare, iar fostul fundaș dreapta al selecționatei campioane mondiale, George Cohen, s-a stins în decembrie 2022, la 83 de ani.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.