A murit seniorul artei fotografice arădene, Francisc Kelen EFIAP

  de Special Arad | 5 August 2017, 12:00 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Cel care a fost mentorul mai multor generații de artiști fotografi din întreaga țară, fondatorul primului Foto Club din România, al Foto Club Arad, președinte de onoare al FotoClubPro Arad, maestrul Francisc Kelen EFIAP, cel mai vechi artist fotograf și fotojurnalist arădean, a renunțat astăzi la tabieturile sale și s-a dus printre îngeri.

  „După 93 de ani de viață și mai bine de jumătate de secol de activitate în arta fotografică, Francisc Kelen va rămâne mereu viu în amintirea noastră. În această seară FotoClubPro Arad și FotoClub „Nufărul” din Oradea, vor vernisa o expoziție de fotografie, dedicată maestrului Kelen. Lucările expuse sunt semnate de Ștefan Toth AFIAP, cel care l-a avut ca mentor în această artă pe regretatul Francisc Kelen. Dumnezeu să te odihnească în pace și să ne veghezi de acum acolo dintre îngeri!”, anunță Asociația FotoClubPro Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.