joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  A murit Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul! Avea doar 43 de ani

  de - | 1 septembrie 2023, 6:37 PM | Naţional

  0

  Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul, s-a stins din viață la doar 43 de ani în urma unei septicemii. El și-a încheiat recent colaborarea cu Proconsul, anunțând pe contul său de facebook acest lucru la data de 27 iulie.

  „Am încetat colaborarea cu formația PROCONSUL.
  Deși trăim sub același CER, avem orizonturi diferite”, scria Răzvan la data de 27 iulie. Din păcate, după doar o lună și câteva zile avea să părăsească această lume.

  „Din păcate, Răzvan, prietenul si fratele nostru, nu mai este printre noi. Din fericire, e într-un loc mai bun, unde se poate odihni după anii de călătorii si miile de concerte. Dumnezeu să te odihnească Răzvan, să mângâie și să întărească familia!”, este mesajul postat de Proconsul pe Facebook.

  madalina gorcinski

  Mesajul soției sale Mădălina este sfâșietor:

  „Iubirea mea, soțul meu minunat…ultimul tău mesaj: „Te iubesc enorm”..îmi dă lumea peste cap! Și mai aveam atâtea să ne spunem!..Atâta suferință ai lăsat în urma ta…atât chin pentru mine, pentru familia ta, colegi, prieteni..toată lumea te iubește! Îmi pare atât de rău, atât de rău…casa e atât de goală fără tine. O sa fii în sufletul meu pentru totdeauna! Iubire ca a noastră nu va mai exista vreodată! Te iubesc… chiar dacă moartea a reușit sa ne despartă! Drum lin în ceruri, cântă pentru îngeri și povestește-le despre viața noastră frumoasă și fericită!”, este mesajul dureros postat pe Facebook de către soția toboșarului.

  „Vreau să ne adunăm cu gândurile și rugăciunile noastre în jurul unui om special, un artist talentat și un suflet frumos. Artistul nostru drag, Răzvan Gorcinski, se află într-o luptă acerbă pentru viața lui. În urmă unei septicemii neașteptate, care a pus stăpânire pe corpul său plin de viață, starea lui de sănătate este critică.

  Răzvan nu este doar un nume în lumea muzicii, ci și un prieten drag și un coleg de neuitat. A lăsat amprenta să muzicală în trupe de legendă care au creat povești precum PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean, a împărtășit pasiunea să pentru ritmuri alături de Proconsul și mai recent, Kempes, dar și la Morandi și Antract, iar acum se află la răscrucea unei bătălii vitale”, scria, joi, pe Facebook, Florența Marin, o apropiată a artistului, conform profm.ro.

  Răzvan Gorcinski a avut o carieră impresionantă, el fiind cunoscut pentru colaborări cu numeroși artiști și trupe, inclusiv PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean, Kempes, Morandi și Antract.

  Citește și:

  Cerere în căsătorie la concertul Proconsul. Mariana a spus „da” cu lacrimi în ochi | Foto

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.