duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A murit persoana care a alimentat autoturismul! Șoferul a scăpat cu răni minore

  de | 21 mai 2023, 3:50 PM | Naţional

  0

  Așa cum vă informam într-un articol anterior, pompierii au fost chemați astăzi, 21 mai, să intervină în cazul unei explozii a unui autoturism dintr-o stație de alimentare cu gaz din localitatea Pantelimon, județul Ilfov.

  Conform primelor informații, o butelie de gaz din autoturism a explodat în timpul încărcării.

  O persoană a murit și alta a fost rănită și transportată la spital. Persoana care a decedat este cea care era responsabilă cu alimentarea buteliei, se arată pe grupul de Facebook Info Trafic București și Ilfov. Șoferul a fost rănit, dar a scăpat cu răni minore.

  „În cursul dimineții de astăzi, în jurul orei 05,35, am fost solicitați să intervenim la o stație CNG (n.r. – Gaz natural comprimat) din localitatea Pantelimon, județul Ilfov, unde a avut loc o explozie la un autoturism aflat în stație, explozie neurmată de incendiu”, a informat, azi, ISUBIF.

  În urma incidentului, o persoană a murit, iar șoferul a ajuns la spital cu răni minore a scris un membru din grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.