marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  A murit la doar 10 luni, uitată de tatăl ei în mașină într-o parcare din Lisabona

  de - | 14 septembrie 2023, 12:43 PM | Internaţional

  0

  Un profesor universitar din Lisabona a făcut o greșeală uriașă care i-a ucis fiica în vârstă de 10 luni. Bărbatul a uitat-o pe micuță în mașină o zi întreagă în timp ce el a mers la serviciu. De fapt, a crezut că a dus-o la creșă, așa cum făcea în mod obișnuit.

  Tatăl bebelușului, lector la o universitate de lângă Lisabona, ar fi uitat să o lase la grădiniță înainte de a merge la muncă, relatează Metro.

  După serviciu, când s-a întors la mașină, a sunat la serviciile de urgență după ce a găsit-o fără vlagă și și-a dat seama de eroarea sa tragică.

  În ciuda eforturilor de a o resuscita, fetița a fost declarată decedată la fața locului.

  Bărbatul ar fi parcat mașina familiei în apropiere de creșa campusului Universității NOVA, marți, înainte de a merge la biroul său de la școala de știință și tehnologie a universității.

  Se pare că anchetatorii lucrează la teoria potrivit căreia fetița dormea ​​și tatăl ei pur și simplu a uitat că se afla în mașină.

  Temperatura din zonă a fost marți în jur de 26 grade Celsius, ceea ce înseamnă că temperaturile din interiorul mașinii încuiate ar fi putut fi duble față de aceasta, scrie sursa citată.

  Părinților micuței, inclusiv mama acesteia, care ar fi ajuns la fața locului în momentul în care a sosit personalul de urgență, li s-a oferit sprijin psihologic, notează adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.