vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A murit la 29 de ani sub privirile soției sale! Imagini groaznice

  de Special Arad | 11 iulie 2016, 5:40 PM | Sport

  1

  Momente groaznice au avut loc în timpul unei coride din Spania. Victor Barrio, un matador cu peste zece ani de experiență în domeniul luptelor cu tauri, a murit după ce a fost împuns mortal cu coarnele de un taur.

  Tragedia a șocat intreaga lume, mai ales ca evenimentul era transmis în direct la o televiziune spaniolă. Presa iberica scrie că sotia matadorului se afla în tribune și a urmărit neputincioasă cum soțul său își pierde viața în arenă.

  Cu toate că a fost transportat de urgență la spital, celebrul matador nu a mai putut fi salvat. Bărbatul avea un plămân perforat și o rană adâncă în zona toracelui. Este primul caz din acest secol în care un matador experimentat moare în timpul unei coride. Niciun matador nu a mai murit în arenă în ultimii 30 de ani.

  VIDEO – IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL

  MATADOR

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sa faci spectacol din uciderea unui animal este plin de riscuri. Un taur de cateva sute de kilograme poate opune rezistenta. In acest caz a murit matadorul. Ei si? Nu stia ca exista riscul sa fie „intepat”?

   Asemenea spectacole Macabre ar trebui interzise.
   Traditie?
   Pot trai si fara asemenea spectacole morbide.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.