A murit jurnalistul arădean Ioan Weisl, fost corespondent Agerpres și BBC

  A apucat să se bucure doar 3 ani și jumătate de pensie. Ioan Weisl a murit ieri la 68 de ani, din cauza unei boli.

  Deși o parte din viață a fost inginer, iar apoi a lucrat chiar și în administrație (la Prefectura Arad și la Consiliul Județean Arad), Ioan Weisl a început să scrie la ziar încă din 1991. A început pe post de colaborator, la ziarele Tribuna de Arad, Renașterea bănățeană, Sportul Românesc și Adevărul de București, iar în paralel a colaborat cu informații și reportaje din Arad la Radio Timișoara, ajungând să colaboreze chiar și cu prestigiosul BBC (timp de 2 ani). Din 2001 a devenit ziarist cu normă întreagă, pe post de corespondent de la Arad pentru agenția românească de știri Agerpres.

  A intrat la pensie în data de 20 decembrie 2018, după 27 de ani de activitate în presă. Anul acesta, pe 20 decembrie ar fi împlinit 69 de ani.

  Dumnezeu să-l odihnească! Condoleanțe familiei!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.