A murit judecătorul Petru Balaș, fost președinte al Tribunalului Arad și secretar general al Ministerului Justiției

  de Alin Olteanu | 6 februarie 2021, 1:31 PM | Știri Arad | Topic special

  4

  O veste tristă trebuie să dăm astăzi. Fostul președinte al Tribunalului Arad, magistratul Petru Balaș, un profesionist în domeniu în adevăratul sens al cuvântului, a încetat din viață la vârsta de 70 de ani. Judecătorul era în pensie de cel puțin 12 ani.

  Petru Balaș a ocupat ani buni și funcția de secretar general la Ministerul Justiției, cea mai înaltă funcție ocupată vreodată de un arădean în acest domeniu. Magistratul a fost și profesor la Universitatea de Drept Vasile Goldiș din Arad, prin mâinile sale trecând generații de studenți.

  Conducerea Tribunalului Arad, căreia ne-am adresat pentru confirmarea acestei știri triste, ne-a rugat să transmitem condoleanțe întregii familii judecătorului Balaș.

  Dumnezeu să îl odihnească în pace!

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.