sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update A murit judecătorul arădean Caius Lăzărescu! Avea doar 49 de ani

  de Lucian Dănilă | 5 septembrie 2022, 12:15 PM | Știri Arad | Topic special

  5

  Este doliu în magistratura arădeană după ce judecătorul Caius Lăzărescu a fost găsit fără suflare la domiciliul său. În vârstă de 49 de ani, judecătorul activa în ultimii ani la Reșița, la Tribunalul Caraș Severin.

  Mulți ani a fost judecător la Secția Penală a Tribunalului Arad, asta după ce a absolvit Liceul „Elena Ghiba Birta” din Arad, apoi al facultății de drept.

  Judecătorul Caius Lăzărescu nu le-a răspuns ieri nici prietenilor și nici rudelor la telefon, astfel că acesta a fost căutat de unul dintre prietenii săi. Ajuns la domiciliul magistratului, amicul său l-a găsit fără suflare și a anunțat organele abilitate.

  Cel mai probabil, judecătorul Caius Lăzărescu a decedat în urma unui infarct miocardic sau a unui AVC.

  Condoleanțe familiei!

  Carieră

  Caius Lăzărescu a fost numit, la data de 1 noiembrie 1997, judecător la Judecătoria Chișineu Criș. Din data de 4 ianuarie 1999, s-a transferat judecător la Judecătoria Arad. Începând cu 21 noiembrie 2011, Caius Lăzărescu a fost promovat judecător la Tribunalul Arad, desfășurându-și activitatea în cadrul secției penale până la data de 15 august 2018, când a fost delegat judecător la Tribunalul Caraș Severin, în cadrul secției penale, iar din 1 Decembrie 2018 s-a transferat efectiv la Tribunalul Caraș Severin, fiind ales membru în colegiul de conducere al Tribunalului Caraș Severin pentru un mandat de 3 ani, începând cu data de 12 decembrie 2018.

  UPDATE

  Priveghiul va avea loc diseară și mâine la Capela din cimitirul ortodox din Aradul Nou, de la 18:00, iar înmormântarea miercuri, la ora 14:30.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.