A murit Ionuț Popa…

  de Lucian Dănilă | 25 iunie 2020, 9:42 AM | Sport | Topic special

  4

  Ionuț Popa s-a stins din viață în această dimineață, la vârsta de 67 de ani, la secția ATI din cadrului Spitalului Clinic Județean Arad. Internat în urmă cu două săptămâni, în urma unui stop-cardiorespirator, fostul antrenor nu și-a mai revenit de atunci din comă.

  În dimineața aceasta, „Mister”, cum îi spuneau jucătorii pe care i-a antrenat, a suferit un nou stop-cardiorespirator, iar medicii nu l-au mai putut resuscita. Aradul și fotbalul românesc pierd un antrenor de mare valoare și un om plin de carismă. A antrenat în cariera sa echipe ca UTA, Poli Iași, Jiul, Mioveni, FC Bihor, Pâncota, ACS Poli, el fiind ultimul antrenor care a promovat echipa arădeană în Liga 1, în anul 2002.

  Priveghiul va fi la Sânicolau Mic, la capela de la cimitirul mare, în această seară la ora 20. Înmormântarea va fi sâmbătă, la ora 13:00.

  Dumnezeu să te odihnească în pace, nea Popică…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.