A murit Ioan Crețu, fost senator și director al Spitalului Orășenesc Ineu

  de Special Arad | 16 mai 2022, 7:34 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Fostul senator Ioan Crețu a trecut astăzi la cele veșnice, la vârsta de 83 de ani. Anunțul a fost făcut de primarul Ineului, Ilie Abrudan, pe pagina sa de Facebook.

  „Este o personalitate marcantă a Orașului Ineu, având distincția de cetățean de onoare a Orașului Ineu. A fost director al Spitalului Orășenesc Ineu, fiind de profesie medic chirurg. A avut două mandate de senator în Parlamentul României, fiind președintele Comisiei de Sănătate din Senat, contribuind din această poziție semnificativ în ceea ce privește construcția Spitalului Orășenesc Ineu, mai apoi fiind ales consilier județean și consilier local.

  În legislatura 1996-2000, Ioan Crețu a inițiat 3 propuneri legislative care au fost promulgate ca legi. În anul 2019 la Gala Excelenței în Sănătate organizată de către Consiliul Județean Arad și Primăria Municipiului Arad, a fost premiat cu o diplomă de onoare pentru întreaga activitate.

  S-a stins pe patul de spital în Timișoara la venerabila vârstă de 83 de ani, astăzi, 16.05.2022.

  Priveghiul va avea loc Marți 17.05.2022, și Miercuri 18.05.2022, iar înmormântarea va avea loc Joi 19.05.2022, ora 13:00 la Capela Cimitirului Orășenesc!

  Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a scris primarul Ilie Abrudan.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.