joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update A murit în weekend! A suferit un atac de cord în timp ce făcea sport în sala de sport de la Galleria Mall

  de Lucian Dănilă | 22 august 2016, 9:11 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Momente de panică aseară în sala de sport de la Galleria Mall Arad, după ce un bărbat în vârstă de 61 de ani, a suferit un stop cardiorespirator în timp ce își făcea exercițiul pe bicicletă.

  Ne-am speriat tare. A căzut pur și simplu de pe bicicletă. Eu eram cu spatele, iar unul dintre antrenorii care era aproape de el, speriat și el, a sărit imediat, l-a întors pe o dungă și a intervenit pentru a nu își înghiți limba. Apoi un altul i-a făcut masaj până în momentul în care a sosit medicul de la ambulanță. Nu știm în ce stare este, dar de aici a plecat cu puls și cu tensiunea 100 cu 60. Nu era conștient”, spune una dintre persoanele care era în sală în acel moment.

  În sala Pure Jatomi Fitness se aflau aproximativ 30 de persoane la ora 19.30, ora aproximativă la care inima bărbatului a cedat. Ambulanța a sosit în 6-7 minute din momentul în care o persoană din sală a sunat la numărul de urgență 112. „Nimeni nu a mai fost bun de nimic. S-a oprit toată activitatea mai bine de o oră… Ne-am speriat cu toții”, spune persoana.

  Ioan Gergely se numește persoana care a suferit infarctul, iar persoanele care îl cunosc spun că acesta știa despre problemele sale cu… inima. „Din ceea ce știm noi, el se ascundea până și de soția sa, în sensul că venea la sală fără știrea ei pentru că nu avea voie să facă sport. A mai suferit două preinfarcturi în trecut și nu avea voie să meargă la sală”, spune o persoană care îl cunoaște.

  Acesta era abonat la Pure Jatomi Fitness de aproximativ patru săptămâni și nu și-a angajat un antrenor personal.

  Pacientul de 61 ani cu stop cardiorespirator resuscitat se află în prezent internat pe secția de ATI în stare de comă, stabil hemodinamic”, spune dr. Ciprian Pribac, purtător de cuvânt la Spitalul Clinic Județean Arad.

  UPDATE

  Ioan Gergely, bărbatul în vârstă de 61 de ani care a suferit un stop cardiorespirator în timp ce își făcea exercițiul pe bicicleta din sala Pure Jatomi Fitness, a încetat din viață vineri seara la Spitalul Clinic Județean Arad.

  Cei care l-au cunoscut spun că acesta nu a mai fost conștient după accidentul din sala de sport.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.