A murit în Micălaca, dorind să ajungă la stomatolog… Copiii au sunat la ambulanță (Foto)

  de Lucian Dănilă | 29 iulie 2020, 9:35 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Caz dramatic în Micălaca, acolo unde o femeie a murit în drum spre medicul stomatolog. În vârstă de 70 de ani, femeia a fost dusă spre stomatolog de copiii săi, dar i s-a făcut rău pe drum.

  Aceștia au apelat imediat numărul de urgență 112, în timp ce câțiva trecători îi îndemnau să meargă repede la medicul de familie. Un echipaj de la SMURD a sosit la fața locului, în zona localului Ornella, iar femeia se pare că a suferit un stop cardiorespirator.

  După mai multe zeci de minute în care s-a încercat resuscitarea acesteia, medicii au fost nevoiți să îi declare decesul.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.