A murit în elicopterul SMURD! Viața domnului învățător Onica a fost curmată aseară de un groaznic accident!

  de Luci Precup | 16 septembrie 2017, 10:51 AM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Aseară în jurul orelor 18:00 pe raza localității Șicula conducătorul unui autoturism marca Opel, domnul învățător Pavel Onica de la Școala Gimnazială „Emil Monția“ din Șicula, a ieșit de pe drumul județean 709 la intersecția cu drumul național 79 A. Dinspre Ineu circula un autoturism marca BMW condus de un tânăr de 21 de ani, căreia nu i-a acordat prioritate, acesta izbind autoturismul Opel. Ambele mașini, în urma coliziunii, ajungând într-un șanț.

  În urma impactului, domnul învățător Onica a fost proiectat prin parbriz afară, fiind rănit grav. La fața locului a sosit elicopterul SMURD care a preluat victima. Din păcate , în timpul transportului, acesta a decedat din cauza rănilor suferite.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.