sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  A murit fotbalistul Florin Hidișan, fost mijlocaș la UTA

  de Special Arad | 11 septembrie 2022, 12:03 PM | Sport | Topic special

  0

  sursă foto: Ultraș Arad

  Fostul fotbalist Florin Hidișan, care se confrunta de mai bine de un an cu cancerul, s-a stins din viață la vârsta de 40 de ani, potrivit gsp.ro. Acesta a fost unul dintre oamenii de bază ai UTA-ei din a doua jumătate a anilor 2000.

  În ultimele săptămâni, Florin a făcut față din ce în ce mai greu chimioterapiei. Ajunsese să cântărească doar 43 de kilograme, iar în cele din urmă, corpul i-a cedat.

  Florin spera să ajungă în SUA pentru tratament, însă costurile necesare erau uriașe.

  Pentru sprijinul lui Florin Hidișan se adunaseră 20.000 de euro din donații în cadrul campaniei „Inima Sportului”, inițiată de GSP. Sora lui Florin, Elena, le-a mulțumit tuturor celor care l-au ajutat pe fostul fotbalist.

  Carieră

  Fotbalistul Florin Hidișan s-a născut pe 24 iunie 1982, la Râmnicu Vâlcea. De-a lungul timpului, a jucat ca mijlocaș ofensiv pentru Industria Sârmei Câmpia Turzii, Internațional Pitești, FC Argeș, CS Otopeni, FC Brașov, UTA, Pandurii și U Cluj. În Liga 1, a jucat 107 meciuri și a marcat 7 goluri, iar în Liga 2, a disputat 110 partide și a înscris de 8 ori.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.