Update A murit fostul viceprimar Cristian Ilea. Când va fi înmormântarea

  de Special Arad | 15 octombrie 2021, 9:00 AM | Știri Arad

  0

  Joi a încetat din viaţă Cristian Sorin Ilea, fost viceprimar al Aradului în perioada 1992 – 1996. Acesta a ocupat funcția de viceprimar din partea Partidului Național Liberal, în timpul mandatului de primar al lui Cristian Moisescu (de la Partidul Alianța Civică).

  Cristian Ilea s-a născut în 4 octombrie 1953 și a absolvit Colegiul Moise Nicoară, apoi a urmat Facultatea de Chimie, fiind inginer chimist și profesor de chimie.

  Momentan nu a fost anunțată data la care va avea loc înmormântarea. Vom reveni cu aceste detalii îndată ce se vor stabili.

  Dumnezeu să îl odihnească în pace!

  Update

  Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Pomenirea, la capela din incintă, sâmbătă la ora 13.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.