A murit fostul parlamentar PSD Șerban Valeca, ministru în Guvernul Năstase

  de - | 15 May 2022, 2:18 PM | Naţional

  0

  (foto: Facebook PSD Arges)

  Fostul lider al PSD Argeş Şerban Valeca a murit duminică, la vârsta de 66 de ani. Valeca, parlamentar cu patru mandate, a fost ministru al Cercetării în Guvernul condus de Adrian Năstase.

  Anunțul a fost făcut de către filiala Argeș a PSD:

  „Am aflat toţi cu profundă surprindere şi tristeţe că Şerban Valeca, fost preşedinte al PSD Argeş, s-a stins din viaţă în această dimineaţă. Ştim că toată viaţa şi-a dedicat-o educaţiei, ştiinţei şi cunoaşterii, indiferent că a activat ca profesor, senator sau ministru. Este o pierdere imensă pentru noi toţi, dar nimic nu se compară cu durerea familiei alături de care suntem în aceste momente extrem de dificile”.

  Șerban Valeca a avut trei mandate de senator și un mandat de deputat, în perioda 2000 – 2020. Ultimul mandat de senator de Argeș a fost între 2016 și 2020. În perioada decembrie 2000 – iunie 2003, a fost ministru delegat pentru activitatea de cercetare, în Guvernul condus de Adrian Năstase.

  sursa: Hotnews.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.