joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A murit fondatorul Jysk, retailerul care are două magazine și în Arad

  de - | 20 august 2019, 8:57 AM | Internaţional

  0

  Lars Larsen, fondatorul lanţului gigant de retail Jysk şi unul dintre cei mai puternici oameni din Danemarca, a murit la 71 de ani, potrivit Bloomberg. El a părăsit funcţia de preşedinte al companiei cu două luni în urmă după ce a fost diagnosticat cu cancer.

  Fiul său, Jacob Brunsborg, 47 ani, l-a înlocuit ca preşedinte. Larsen a fondat compania în 1979. A strâns între timp o avere de 4,5 miliarde dolari, ceea ce l-a transformat într-unul dintre cei mai bogaţi patru oameni din Danemarca, scrie adevarul.ro.

  Compania a inaugurat primul magazin pe 2 aprilie 1979 în Danemarca, în oraşul Aarhus, al doilea cel mai mare din ţară. La cinci ani distanţă, Jysk s-a extins dincolo de graniţele ţării odată cu inaugurarea unui magazin în Germania. În aprilie 2017, compania a aniversat 38 de ani de existenţă pe piaţă, iar momentul a fost marcat printr-o campanie specială în toate ţările în care există Jysk.

  Jysk are două magazine și în Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.