A murit cea mai faimoasă pisică din lume, Grumpy Cat

  de - | 17 mai 2019, 4:34 PM | Animal Special | Internaţional

  0

  Cea mai cunoscută pisică din lume, Grumpy Cat, a murit la vârsta de 7 ani. Anunțul a fost făcut pe rețelele sociale, unde Grumpy Cat are milioane de urmăritori.

  Grumpy Cat s-a stins din viață pe 14 mai, însă stăpânii ei au făcut anunțul abia astăzi.

  Pe Facebook, Grumpy Cat are peste 8.500.000 de aprecieri, iar pe Instagram 2,4 milioane. Originară din SUA, felina a devenit populară pe Intenet grație feței sale care sugerează mereu nemulțumire. Stăpâna sa, Tabatha Bundesen, a declarat că fața care i-a adus atâta popularitate pisicii se datorează unei forme bizare de nanism.

  Sursa: europafm.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.