sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A murit Augustin Chira, fost fotbalist la CFR Cluj! Avea doar 35 de ani iar pentru salvarea sa s-au implicat și fotbaliștii echipei UTA

  de - | 12 iunie 2023, 8:36 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Augustin Chira, fost fotbalist la CFR Cluj, a murit la vârsta de doar 35 de ani. A fost diagnosticat în urmă cu mai bine de un an cu o boală cruntă, cancer la stomac.

  Anunțul a fost făcut de CFR Cluj, club pentru care a jucat la juniori și tineret. Augustin Chira a fost lider de generație și căpitan la grupa sa de juniori de la CFR Cluj. El a ajuns să îmbrace tricoul echipei secunde la o vârstă fragedă, însă ulterior, a decis să renunțe la fotbal.

  Era stabilit în Canada împreună cu iubita lui, iar în urmă cu mai bine de un an a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. A aflat că suferă de cancer la stomac, gradul 4, a început imediat tratamentele de specialitate, dar a pierdut lupta.

  „Clubul CFR 1907 Cluj își exprimă regretul și profunda tristețe pentru trecerea la cele veșnice a fostului nostru jucător de la echipa secundă, un mare CFRist, Augustin Vasile Chira! Din nefericire, boala cumplită cu care a fost diagnosticat în urmă cu un an a câștigat această luptă. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au postat cei de la CFR Cluj.

  Anul trecut, el a aflat că are teribila maladie, după ce, în timpul unei vacanțe în România, a resimțit o durere puternică în stomac.

  Pentru salvarea sa s-au implicat și fotbaliștii echipei UTA care au scos la vânzare tricouri semnate de jucători și mingi semnate de aceștia, iar banii i-au fost donați lui Augustin.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.