sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  A murit actrița Kirstie Alley. Avea 71 de ani

  de - | 6 decembrie 2022, 9:07 AM | Internaţional

  0

  Kirstie Alley în filmul „Frumusețe mortală” (Drop Dead Gorgeous / 1999) (foto: IMDb, New Line Cinema)

  Celebra actriță de comedie din anii ’80, Kirstie Alley, a murit la vârsta de 71 de ani. Vestea a fost confirmată de copiii vedetei pentru revistele People și Variety, scrie HotNews.

  Copiii actriței, Lillie Price Stevenson și William True Stevenson, au anunțat luni seară că actrița a murit din cauza cancerului.

  Vestea tristă a fost anunțată prin intermediul conturilor oficiale de pe rețelele de socializare, pe care s-a distribuit o declarație din partea copiilor ei.

  „Tuturor prietenilor noștri, de pretutindeni din întreaga lume… Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, firavă și iubitoare s-a stins din viață după o luptă cu cancerul, descoperit de curând. A fost înconjurată de familie și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu bucuria ei nesfârșită de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare”, au transmis cei doi copii ai actriței.

  Înainte să devină celebră în roluri de comedie, Kirstey Alley a primit un rol important în filmul „Star Trek II: Mânia lui Khan” din anul 1982.

  Kirstie Alley a fost cunoscută mai ales pentru rolul Rebecca Howe din serialul NBC „Cheers”, despre viața patronilor unui bar din Boston, pentru care a câștigat în 1991 premiul Emmy pentru cea mai bună actriță în rol principal într-un serial de comedie, notează AFP.

  Ea a câștigat un al doilea Emmy pentru interpretarea unei mame singure care își crește fiul autist în filmul „David to Madness” din 2020.

  Kirstie Alley a jucat și în comedia romantică „Hello Mommy Here Baby” din 1989 – și în cele două continuări ale sale, alături de John Travolta.

  Travolta i-a adus un omagiu actriței luni seară, postând pe Instagram o fotografie cu Kristie Alley când era tânără.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.