miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Județul Suceava. Un tânăr de 33 de ani, inginer silvic, a murit împușcat de vecinul său care sacrifica un vițel

  de | 8 aprilie 2023, 6:28 PM | Naţional

  0

  Un tânăr de 33 de ani a murit în această dimineață, după ce a fost împușcat mortal de un vecin care încerca să sacrifice un vițel. Potrivit Monitorului de Suceava, un inginer silvic din localitatea Holda, Cristi Duca, un inginer silvic, a vrut să sacrifice sâmbătă dimineață un vițel.

  Bărbatul chiar anunțase pe Facebook că va sacrifica un tăuraș și a afișat lista de prețuri pentru carne, scrie digi24.ro.

  Glonțul a trecut prin animalul împușcat

  El l-a chemat în ajutor pe un vecin, pe Adi Axinte. Cei doi bărbați au vrut să sacrifice animalul într-o anexă din gospodărie, însă vițelul a devenit violent. Drept urmare, proprietarul a adus o armă de vânătoare și a tras asupra taurului. Glonțul a trecut prin corpul animalului, printr-un perete al anexei și l-a lovit pe vecinul său. Axinte a fost grav rănit și, în ciuda eforturilor medicilor, a fost declarat decesul. Bărbatul care a tras asupra animalului deținea legal arma.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.