A luat-o pe câmp către Ungaria! A fost prins la 50 de metri distanță de frontieră

  de Special Arad | 11 martie 2019, 12:52 PM | Știri Arad

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat un cetățean Sri Lanka, care încerca să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pe jos, pe la „frontiera verde”.

  În data de 10.03.2019, în jurul orei 02.30, o patrulă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, judeţul Arad, a observat o persoană de sex masculin, care se deplasa pe jos, pe câmp, spre frontiera cu Ungaria.
  Persoana, care nu își justifica prezența în zonă, a fost reținută la aproximativ 50 m față de linia de frontieră cu statul vecin și dusă la sediul instituției pentru cercetări.
  În urma verificărilor efectuate, colegii noștri au stabilit că este vorba de un cetăţean Sri Lanka, în vârstă de 31 ani, care a intrat legal în România. Persoana în cauză a declarat că intenţiona să treacă ilegal frontiera pentru a ajunge într-un stat din Spațiul Schengen și a recurs la această metodă deoarece nu avea o viză care să-i permită acest lucru.
  Poliţiştii de frontieră au întocmit bărbatului actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiunea de tentativă de trecere frauduloasa a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.