A luat foc locomotiva unui tren Regio care circulă pe ruta București-Arad. Focul s-a extins și la un vagon

  de - | 22 iunie 2022, 7:03 PM | Naţional | Topic special

  0

  captură video

  Un incendiu a izbucnit, miercuri după-amiază, la locomotiva electrică a unui tren Regio care circulă pe ruta București-Arad, în zona de triaj a gării Videle. Incendiul s-a extins şi la un vagon de călători, 250 de persoane s-au autoevacuat şi nu a fost nimeni rănit, informează ISU Teleorman, după cum relatează Agerpres.

  „Aproximativ 250 de persoane s-au autoevacuat din trenul de persoane, niciuna neavând nevoie de îngrijiri medicale. Incendiul s-a manifestat generalizat la locomotiva electrică a trenului şi a afectat parţial şi un vagon de călători”, precizează ISU Teleorman.

  Conform sursei citate, focul a fost localizat, pompierii acţionând pentru lichidarea acestuia.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.