A jucat la pariuri, dar a pierdut. Un ieșean s-a sinucis azi noapte aruncându-se în cap

  de - | 28 iunie 2019, 9:00 AM | Naţional

  0

  Un ieșean în vârstă de circa 40 de ani s-a sinucis noaptea trecută. El se pare că a pierdut o sumă mare la jocurile de noroc și a decis să-și încheie conturile cu viața.
  Se pare că el ar fi pierdut o sumă de ordinul zecilor de mii de euro și, pe fondul supărării și al consumului de alcool, s-a aruncat în gol de pe Pasajul Mihai Eminescu, a anunțat bzi.ro. Un martor a văzut întreaga scenă și a povestit, șocat, ce a văzut. „Stătea pe pasaj și deodată s-a aruncat. A căzut în cap și pur și simplu creierul i s-a împrăștiat pe asfalt, coloana i s-a sfărâmat. Nu îl cunoșteam personal, dar îl știam drept un împătimit al jocurilor de noroc. În această seară se pare că pierduse o suma foarte mare de bani, zeci de mii de euro. Polițiștii au găsit asupra lui în jur de 4000 de lei și mai mult aur”, a povestit martorul la oribila sinucidere. Polițiștii au preluat cadavrul bărbatului și l-au dus la IML.

  sursa: libertatea

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.