duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A intrat cu 100 de kilometri la oră în mașina Poliției! Au apărut imaginile video

  de - | 28 septembrie 2015, 9:08 PM | Naţional

  0

  Un tânăr în vârstă de 25 de ani, cu probleme psihice, care nu ar fi trebuit să dețină permis de conducere, a provocat un grav accident rutier după ce a intrat cu mașina, cu peste 100 de km/h, într-o autospecială a Poliției care supraveghea traficul cu un aparat radar.

  Accidentul rutier s-ar petrecut în urmă cu câteva luni, însă imaginile surprinse chiar de aparatul radar al mașinii de Poliție au fost făcute publice abia acum.

  Șoferul circula în localitatea Flămânzi din județul Botoșani cu o viteză de aproximativ 120 de km/h, iar la un moment dat a intrat în plin într-o autoutilitară care circula în fața sa. Aceasta a fost proiectată în mașina de poliție, după care a ajuns în curtea unor localnici. Un polițist care se afla lângă autospecială a scăpat ca prin minune din accident, după ce s-a ferit în ultima secundă, precizează pressinfo.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.