A înflorit școala din Zădăreni!

  de Lucian Dănilă | 8 April 2014, 1:48 PM | Educaţie

  0

  Elevii de la școala din Zădăreni se bucură din plin de programul „școala altfel”, un program dedicat activităților extracurriculare, extrașcolare, altfel spus o săptămână fără griji pentru elevi.

  La Zădăreni, în această săptămână, școala arată cu adevărat… altfel. A înflorit! La propriu, și nu penrtu că este plină de flori ci pentru că elevii îndrumați de directorul Alexandru Popa și celellate cadre didactice din școală au desenat flori peste tot.

  Acum totul e mai colorat, parcă mai dinamic, mai frumos.

  Pentru a vă face o imagine mai apropiată de ceea ce s-a întâmplat, urmăriți fotografiile din galeria foto.

  Elevii au intrat, luni, în săptămâna „Şcoala altfel”. Este o perioadă în care au ocazia atât să se recreeze (unii la teatru, la film, muzee sau evenimente sportive), cât şi să afle lucruri noi prin vizite la sedii de instituţii publice ai căror angajaţi le prezintă, cu acest prilej, „secretele” meseriei lor.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.