Situația Covid, la zi, în județul Arad. Doar 5 noi îmbolnăviri și niciun deces raportat

  de Raluca Medeleanu | 29 May 2021, 1:38 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  În această dimineață, conform raportării oficiale, la nivelul național au fost înregistrate încă 265 de noi îmbolnăviri cu coronavirus și 73 de decese. Din totalul deceselor raportate astăzi, 41 sunt decese mai vechi introduse de DSP-uri în baza de date la solicitarea Ministerului Sănătății. Județele care au introdus aceste decese sunt Bacău, Hunedoara, Neamț și Teleorman.

  În ceea ce privește situația din județul Arad, se constată încă 5 noi îmbolnăviri de la ultima raportare și niciun deces. La ora actuală, mai există în întregul județ 76 de persoane îmbolnăvite cu Covid, dintre care 21 sunt internate la spital și 55 sunt izolate la domiciliu.

  Situația privind rata de incidență din fiecare comună și oraș al județului Arad o puteți consulta mai jos:

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.