A început reparația treptelor și rampelor de pe digul Mureșului

  de Special Arad | 25 May 2021, 8:34 AM | Știri Arad

  0

  Primăria Municipiului Arad, prin operatorul contractat, a demarat lucrările de reabilitare a treptelor de pe digul Mureșului, de la Podul Decebal până la Podul rutier Micălaca. Sunt 41 de scări aflate de o parte și alta a digului, care vor fi refăcute total sau parțial.

  În cadrul aceluiași proiect, municipalitatea și-a propus și refacerea celor 12 rampe existente, precum și amenajarea  altor două rampe noi, în cartierul Micălaca. Acestea vor avea lungimea de 24-28 de metri și lățimea de 2 metri. Constructorul are la dispoziție 12 luni pentru a finaliza lucrările.

  Valoarea totală a proiectului „Reabilitare rampe și scări de acces pe digul Mureșului în municipiul Arad” se ridică la 654.305 lei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.