joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  A început războiul în PNL Arad! „Domnule Bibarț, sper să deveniți primarul plin al Aradului”

  de Lucian Dănilă | 10 septembrie 2019, 1:41 PM | Politikos | Topic special

  2

  Este tot mai clar că la PNL Arad a început războiul. Se joacă deja cu cuțitele pe masă, iar miza este candidatura la funcția de viitor primar al Aradului. Actorii principali sunt Călin Bibarț, actualul primar interimar, și Sergiu Bîlcea, cel anunțat deja ca viitor candidat din partea PNL de Falcă și susținut „all-inclusive” de Geanina Pistru.

  Este vizibil prin fiecare postare în social-media, prin fiecare apariție televizată, prin fiecare acțiune, că Bibarț își dorește să rămână primar și după ce i se va finaliza interimatul. Ceea ce se discuta doar pe la colțuri, a devenit deja foarte clar și din ultimele apariții publice, anume că Bibarț are cu cine și are cu ce să câștige bătălia cu Bîlcea.

  Sergiu Bîlcea a ieșit mototolit rău în ultima săptămână și nici cel mai important fier de călcat nu i-ar putea scoate cutele de pe cămășile de firmă. Câteva dintre cămăși i-au fost șifonate tocmai de cea cu care și-a împărțit ani de zile dormitorul, Laura Crișan-Bîlcea, fosta sa soție care a lansat ideea că vrea să candideze la Primăria Aradului în anul 2020. Geanina, care nici nu a apucat să-i despacheteze lui Sergiu toate bagajele, nu apucă să-i calce pe cum îl șifonează fosta consoartă. Și nu numai ea…

  bot

  Despre Bibarț se știe și prin oraș și în partid că are cu cine și are cu ce să-l bată pe Bîlcea. Cel mai bun exemplu a apărut în fața a câtorva mii de oameni prezenți duminică seara la Sărbătoarea Vinului de la Șiria. În timp ce Bîlcea se uita probabil la meciul României cu Malta, în amintirea duelurilor din teren cu Contra sau Rădoi de pe „Motorul” din urmă cu două săptămâni, Bibarț era susținut de pe scena festivalului de la Șiria de unul dintre cei mai importanți primari din județ, Valentin Bot, primarul Șiriei. Urcat pe scena de la Șiria, Bibarț a fost prezentat de Bot tuturor celor prezenți cu următorul mesaj:

  „Îl avem alături de noi pe primarul Aradului, Călin Bibarț. Momentan este primarul interimar al Aradului după plecarea lui Gheorghe Falcă la Parlamentul European, dar eu îi doresc ca de la anul să devină primarul plin al Aradului” (Valentin Bot)

  A fost o declarație de susținere asumată. La puține momente după discursul lui Valentin Bot, la Șiria și-a făcut apariția și Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean, șeful lui Bîlcea la CJ Arad, despre care se spune că l-ar susține și el pe Bibarț în această cursă pentru Primăria Aradului. În schimb, la Șiria nu am văzut picior de Geanina, Ghiță Falcă sau Sergiu…

  Falcă încă își caută „i”-urile pierdute din comentariile pe Facebook și de când a plecat la Bruxelles are reacții tot mai lente. „Uni nu mă înțeleg”, ar fi spus el prin birourile de la PNL, apropo de modul original în care scrie Falcă, cu un singur „i”. Asta în timp ce Bibarț își face campanie chiar și prin traNvaie, vorba europarlamentarului…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu e război. E simplu Bibi jurnalistu’ vrea să rămână la Primărie. C-lar ca lumina de la intrare n’ Târnova ce trece pe drumu’ Ș’rii. În sensu ăsta Bibi încearcă să își întărească poziția în Pedele. Că alfel băiatul Botului nu i -ar fi consilier proaspăt angajat la cabinetu’ lu primaru’ momentan interimar! Fi ți siguri că nu pentru a i da salar lu Denis l-o angajat! ( că nu duce lipsa de mălai) ci exact pentru a fi susținut de Vali în partid! Se zice că Bibi are 6 consilieri unu e De nis Bo t.restul căutați voi și imaginea va deveni și mai limpede😂😂😂

   +4 voturi
   +1
   -1
  2. Si de cand este asa de important ce spune primarul unei comune referitor la Primaria Arad? Pe primarii de la Somosches sau Craiva i-ati intrebat ce parere au? Sau de la Semlac?? Sa isi vada de treburile lor ca nu suntem curiosi de parerea lor legata de oras. Cat despre padurar, scutiti-ne! Chiar nu mai exista oameni cu pregatire economica, juridica sau in administratie sa conduca Aradul? Trebuie sa avem primar un padurar? Care pe deasupra nu face altceva decat sa il imite 100% pe Falca in tot ceea ce face!

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.