marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A început distracția! Varietate de stiluri muzicale, în prima seară a Festivalului AOA 2023

  de Special Arad | 8 iulie 2023, 10:28 AM | Muzică | Știri Arad

  0

  Showul oferit de Mike Kross

  Festivalul Arad Open Air (AOA) a revenit în forță și în acest an, prima seară a evenimentului având o atmosferă energică, cu artiști apreciați, muzică vibrantă și momente pline de distracție.

  A fost o varietate de stiluri în prima seară, la Aeroportul Arad: rock cu Ribozom și RUA, apoi muzică din registrul clasic, în stilul inconfundabil al lui Teo Milea, apoi s-a schimbat „placa”, DJ Mike Kross ridicând adrenalina publicului.

  Toată această diversitate de stiluri a creat o atmosferă magică, în care participanții au putut să își exprime liber creativitatea și să se bucure de momentul prezent al petrecerii alături de gașca de distracție.

  Vedeta serii a fost Pascal Junior care a făcut mulțimea să își arunce brațele în aer și să aplaude frenetic în momentul în care acesta a pășit pe scenă. Atmosfera s-a transformat într-o explozie de energie contagioasă, iar participanții au început să cânte și să danseze alături de el. La fel a făcut și Alex Super Beats, care cu fiecare melodie mixată a adus un val de euforie și extaz printre festivalieri, care au cântat cu vocea tare și au dansat pe ritmurile sale.

  IMG 6416

  Ce urmează în următoarele două zile de festival AOA

  Petrecerea continuă în seara asta cu unii dintre cei mai tari artiști din cultura hip-hop – Nane și Spike. Tot azi, publicul va avea ocazia să-i vadă și pe cei de la Doma Art – Dance Show și anul acesta pe scena AOA. Se vor mai ocupa de muzică și entertainment Mike Kross, Paul Damixie, Burak Yeter, Sasu, Alexandru Ungur și Sebuh.

  Duminică, în ultima seară de festival, este rândul fanilor muzicii trap să își vadă preferații pe scenă. La cererea publicului, Ian și Oscar vor urca pe scenă ediția aceasta a AOA. În revenire la festival este și FC DNB, care anul trecut a reușit să aducă o doză mare de energie și nebunie în rândul festivalierilor. Tot în ultima zi de festival, Vama va cânta împreună cu publicul cele mai îndrăgite hit-uri, iar melodiile „Perfect fără tine” și „18 ani” îi vor face pe cei prezenți să fredoneze și să trăiască la maximum aceste clipe unice.

  Bilete

  Biletele de o zi se pot achiziționa accesând site-ul oficial openairfestival.ro, iar acestea se găsesc și la intrarea în festival. Beneficiază de intrare gratuită minorii sub 10 ani, dacă sunt însoțiți de un părinte/tutore și persoanele cu dizabilități. Pentru mai multe informații, organizatorii vă roagă să verificați regulamentul de pe site.

  Concertele încep în fiecare zi la ora 17:30, iar pentru a evita aglomerația festivalului, cei care și-au achiziționat deja un bilet sau un abonament sunt rugați să vină mai devreme.

  Urmărește paginile de social media, pentru ultimele noutăți: Facebook, Instagram.

  Parteneri festivalului sunt: Bulldog Gin, Klap, Ursus, PRbeta Agency, West Media, Coca-Cola, Red Bull, Maschio Gaspardo, HAI, Universitatea Vasile Goldis Arad, Quark Motors, Cramele Recaș, Prodent.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.