A găsit un portofel în Piața Fortuna după care a făcut „shopping” pe banii păgubitului! Acum e căutat de poliție… dar numai de săptămâna viitoare

  de Andreea Daniela B. | 2 October 2021, 2:56 PM | Știri Arad | Telefonul cititorului | Topic special

  0

  Din neatenție, un tânăr din Gurahonț care ieri avea drum prin zona Pieței Fortuna a reușit să plece de acolo fără portofel. Nu i-a luat mult să-l piardă, totul s-a întâmplat destul de rapid doar că, știind ce ar fi făcut el în locul celui care îi va găsi portofelul, nu s-a stresat foarte tare.

  Și totuși, lucrurile au luat-o în direcția opusă destul de repede. B.M., în vârstă de 20 de ani, a început să primească notificări care îl anunțau că cineva face la greu plăți cu cardul lui. Aparent, cel care i-a găsit portofelul, un bărbat, a început să-și cumpere câte una și câte alta, făcând în total patru tranzacții în valoare de aproximativ 190-200 de lei.  Este de menționat că păgubitul mai avea și aproximativ 600 lei pe lângă carduri, așa că șansele ca acele cumpărături să fi continuat pe bani „gheață” sunt foarte mari.

  Arădeanul a fost deja la poliție ca să depună plângere, a dus toate probele pe care deja le avea și și-a închis contul, însă momentan nu a fost găsit cel care s-a folosit de banii lui.

  În final, polițiștii i-au spus că se vor ocupa de caz, ceea ce nu ar trebui să fie prea complicat având în vedere că există și probe video din incinta magazinului, după cum ne-a spus păgubitul aceștia se vor pune pe căutat abia de săptămâna viitoare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.