A furat peste 1.100 de lei dintr-un local pe care i-a jucat la aparate mecanice

  de Special Arad | 7 December 2016, 12:28 PM | Știri Arad | Vladimirescu

  0

  La data de 5 decembrie a.c., un bărbat a furat peste 1.100 de lei dintr-un local/ Banii proveniţi din comiterea activităţii infracţionale i-a jucat la aparate mecanice.

  Poliţiştii comunei Vladimirescu au identificat un bărbat, bănuit de furtul a peste 1.100 de lei.

  În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că la data de 5 decembrie a.c.,  bărbatul, de 32 de ani, din Vladimirescu, în timp ce se afla în incinta unui local de pe raza aceleiaşi localităţi, profitând de neatenţia angajaţilor, ar fi sustras dintr-o cutie aproximativ 1.151 de lei.

  Ulterior comiterii furtului, la mai puţin de două ore de la sesizare, cel în cauză, pasionat fiind de jocurile de noroc, a fost depistat de poliţişti în incinta unui local de noapte din municipiu, în timp ce juca la aparate suma provenită din comiterea furtului.

  Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.