A furat dintr-o mașină din Sântana, producând o pagubă de 2000 lei

  de Special Arad | 29 mai 2019, 1:25 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu scop ilustrativ

  Polițiștii orașului Sântana cercetează un tânăr, bănuit de furt dintr-o autoutilitară. În urma investigațiilor efectuate, a fost identificat un tânăr de 29 de ani, din județul Timiș, care, la data de 28 mai, ar fi sustras dintr-o autoutilitară neasigurată, parcată pe raza localității Sântana, un telefon mobil și o poșetă cu documente personale.

  Prejudiciul (în valoare de aproximativ 2.000 de lei) a fost recuperat și predat părții vătămate, pe numele tânărului fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru furt.

  PENTRU PREVENIREA FURTURILOR DIN AUTO, POLIȚIȘTII VĂ RECOMANDĂ :

  NU lăsați la vedere, în interiorul mașinii, obiecte de valoare (telefoane mobile, tablete, dispozitive GPS, laptopuri, portmonee, poșete, etc.), chiar dacă lipsiți pentru scurt timp;

  NU lăsați la vedere (sau în torpedou) documente personale sau ale autoturismului;

  În stațiile PECO, NU lăsați autoturismul neasigurat în timpul achitării contravalorii combustibilului;

  NU lăsați geamuri deschise sau întredeschise dacă părăsiți autoturismul, chiar și pentru scurt timp;

  Inscripționați numărul de înmatriculare al autoturismului pe obiectele ușor demontabile (casetofoane, oglinzi, baterie etc);

  Asigurați-vă că portierele s-au închis atunci când părăsiți mașina și acționați închiderea centralizată.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.