A furat bunuri dintr-o locuinţă, dar şi dintr-o societate comercială

  de Special Arad | 25 iulie 2014, 4:03 PM | Urmăriți

  0

  Poliţiştii Postului de Poliţie Buteni au identificat un tânăr în vârstă de 21 de ani, bănuit de comiterea a două furturi, fapte rămase iniţial cu autori necunoscuţi.

  În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că în noaptea de 22/23 iulie a.c., C. Daniel, de 21 de ani, ar fi pătruns prin escaladarea porţii şi pe uşa lăsată descuiată într-un imobil din localitatea Cuied, de unde ar fi sustras o motocoasă. Prejudiciul cauzat în valoare de aproximativ 5.000 de lei a fost recuperat.

  De asemenea, în urma cercetărilor s-a stabilit că în noaptea de 14/15 iulie a.c., tânărul ar fi pătruns prin smulgerea grilajului din fier şi dislocarea geamului într-o societate comercială din localitatea Buteni, de unde ar fi sustras 4 cartuşe de ţigări, de diferite mărci, cauzând astfel un prejudiciu de aproximativ 600 de lei.

  Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.