A furat 1200 lei dintr-un bancomat din Vlaicu

  de Special Arad | 8 octombrie 2015, 5:05 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Vlaicu au identificat ieri un bărbat, bănuit de furtul sumei de 1.200 de lei, dintr-un bancomat, faptă rămasă iniţial cu autori necunoscuţi.

  În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, la data de 16 iulie a.c., în timp ce se afla în zona unui bancomat amplasat la un supermarket de pe raza cartierului Aurel Vlaicu, bărbatul de 43 de ani, din Arad, şi-ar fi însuşit suma de 1.200 de lei,  de la bancomat, bani aparţinând unui bărbat, de 59 de ani, care ar fi încercat iniţial să efectueze operaţiunile de retragere a acestora.

  Din cercetări a reieşit faptul că, victima, ar fi retras banii de la bancomat, cu puţin timp înainte, dar întrucât nu i-a fost eliberată chitanţa acesta ar fi încercat să anuleze tranzacţia şi a plecat ulterior de la faţa locului, banii retraşi rămânând astfel în bancomat.

  Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, poliţiştii continuând cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestuia.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.