marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  „A fumat ceva. Era drogat”! Tânăr ridicat în această dimineață de pe strada Cocorilor! (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 19 mai 2017, 1:56 PM | Știri Arad

  4

  Știri Arad. Medicii de la ambulanță au ridicat în această dimineață un tânăr inconștient de pe un teren viran aflat pe strada Cocorilor. Din informațiile noastre se pare că este vorba despre un cetățean tunisian, dar de la Spitalul Județean nu ni s-a confirmat acest lucru.

  „Era căzut pe iarbă iar lângă el se afla un alt băiat. Cel cu care am vorbit era român, iar când l-am întrebat de ce nu a sunat la 112 mi-a spus că nu avea minute pe telefon”, spune martorul care l-a găsit pe tânărul inconștient. Nici nu avea nevoie de minute pe telefon, pentru că apelul la numărul de urgență 112 este gratuit, dar poate abundența de iarbă din jurul lor i-a făcut să creadă că se află în imposibilitatea de a apela telefonic la 112.

  Cert este că tânărul care în prima fază părea a fi fost bătut, era de fapt drogat. Acest lucru îl confirmă Simina Roz, purtătoarea de cuvânt de la Spitalul Clinic Județean Arad:

  „Colegii de la UPU au ridicat în această dimineață o persoană necunoscută de pe strada Cocorilor. Nu avea acte asupra ei. A fumat ceva, era drogat și în stare de somnolență. Nu era bătut. Analizele i-au ieșit bine și a plecat pe picioarele sale din spital” (Simina Roz)

  Noi doar întrebăm: dacă a fost găsit sub influența substanțelor halucinogene, de ce nu a fost chemată poliția? Cine i-a dat aceste substanțe tânărului? De unde le-a procurat?

  tunis

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Va vine sau nu sa credeti legalele din checheci se vand cu nerusinare la toate colturile cica politia nu are ce sa le faca pt ca nu sunt considerate droguri .Am un copil care le consuma a fost internat si la spital dar nesimtitii vand in continuare e unul Sorin ce le vinde .Atentie mare!

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.