A fost semnat certificatul de urbanism: Vărșand și Pilu vor avea canalizare

  de Special Arad | 26 august 2022, 10:42 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a semnat certificatul de urbanism pentru extinderea și modernizarea rețelei de apă în comuna Pilu, cât și introducerea canalizării și racordarea acesteia la rețeaua de canalizare și la stația de epurare din Grăniceri. De asemenea, stația de epurare din Grăniceri va fi modernizată, pentru a putea avea capacitatea de a prelua inclusiv canalizarea din Pilu și Vărșand.

  Continuăm dezvoltarea județului nostru, investind în infrastructura localităților. Prin certificatul de urbanism semnat astăzi, demarăm practic modernizarea și extinderea rețelei de apă în localitățile Vărșand și Pilu și introducerea canalizării în cele două localități”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad. 

  Certificat de urbanism eliberat de către Consiliul Județean Arad este necesar pentru elaborarea documentației tehnice necesare implementării proiectului. O atenție deosebită se va pune pe protejarea mediului, dat fiind faptul că traseul rețelei traversează zona naturală protejată Natura 2000. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.