miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A fost manager general la UTA, iar astăzi arbitrează o finală la Olimpiada de la Rio

  de Lucian Dănilă | 19 august 2016, 11:43 AM | Recomandările editorilor | Sport

  1

  Adrian Alexandrescu a fost manager general al clubului UTA în perioada 2006-2008, perioada în care UTA activa în Liga 1 fiind finanțată de Nicolae Bara și Sandu Ion. Venea de la polo, acolo unde era un arbitru de succes.

  Insuccesul de la UTA, echipă care a retrogradat în vara anului 2008, l-a convins să se întoarcă la prima lui dragoste: polo. Anii care au urmat au demonstrat că nu a fost o alegere neinspirată. A urcat rapid în ierarhia arbitrilor din sportul cu mingea în apă, având foarte multe prezențe la meciurile din Liga Campionilor.

  Încununarea a venit în aceste zile. Delegat pentru meciurile de la Olimpiada de la Rio de Janeiro, Adrian Alexandrescu a fost ales să arbitreze marea finală la fete din această seară în care se întâlnesc SUA și Italia.

  La Olimpiadă, Adrian Alexandrescu a avut parte de meciuri importante în toate fazele, iar joi a condus semifinala masculină dintre Croaţia – Muntenegru, scor 12-8.

  Finala feminină începe în această seară la ora 21:30, iar arbitrul din Oradea va face pereche cu spaniolul Xavier Buch.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.